Primele poze cu camera în care a murit Whitney Houston

De: Gabriela Voicu / 15.02.2012, 07:50
Site-ul TMZ a publicat primele imagini cu camera în care a murit, duminică, Whitney Houston (48 de ani).

Whitney Houston și-a petrecut ultimele minute din viață în cada unui hotel de lux din Beverly Hills, unde a fost găsită fără suflare duminică dimineață.

Site-ul TMZ a obținut imagini cu camera în care Whitney Houston a murit. Într-o fotografie se vede cada cu apă care conținea și un vas cu ulei de măsline, unul dintre ingredientele folosite de Whitney pentru îngrijirea pielii.

Whitney Houston comandase junk food înainte de a muri

De asemenea, în locul în care a murit cantareața au fost găsite un prosop alb, o perie, elastice pentru păr, hainele lui Whitnez și apa căzuta din cadă când matușa a scos-o pe Whitnez pentru a o resuscita.

Fotografiile surprind și camera de zi în care artista a servit masa. Pe masă se afla o cutie cu bere și un pahar cu șampanie. Se pare ca Whitney comandase un hamburger, o porție de cartofi prajiți și un sandwich cu carne de curcan.

Baia în care a murit Whitney Houston

Medicii legiști americani au finalizat autopsia cântăreței Whitney Houston, însă cauza morții va fi cunoscută abia după efectuarea unor teste toxicologice. Autoritățile ar fi spus familiei artistei ca este posibil ca ea să fi suferit o reacție fatală din cauza amestecului de calmante cu alcool.