Primele poze cu Giulia, fetita cuplului Carla Bruni – Nicolas Sarkozy

Apropo.ro / 24.10.2011, 13:22
Primele poze cu Giulia, fetita cuplului Carla Bruni - Nicolas Sarkozy
Carla Bruni si fiica ei nou-nascuta, Giulia, au fost fotografiate in premiera de paparazzi la iesirea proaspetei mamici din clinica privata franceza La Muette.

Dupa doar patru zile de cand a adus-o pe lume pe micuta Giulia, Carla Bruni-Sarkozy a parasit clinica privata La Muette.

Proaspata mamica a fost surprinsa de jurnalistii francezi cand a iesit din cladire purtandu-si fiica in brate, scrie Daily Mail.

Giulia Sarkozy a fost tinuta atent de mama ei si invelita intr-o paturica de culoare albastru inchis. Cele doua au fost inconjurate de mai multe garzi de corp pana la limuzina care le astepta.

Carla Bruni si fiica ei, Giulia

Nici nu s-a pus problema ca Giulia sa fie fotografiata de cei prezenti. De altfel, Carla Bruni a refuzat sa incheie contract cu vreo publicatie pentru a oferi primele imagini cu micuta Giulia contracost.

Carla Bruni vrea sa-si tina copilul departe de presa si nu are de gand sa faca publice fotografii cu fiica sa si a presedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Prima doamna a Frantei a nascut primul copil al cuplului saptmana trecuta, in Paris, iar Palatul Elysee nu a comunicat ora evenimentului, considerand ca tine de sfera privata.