Primii pași ai lui Harper, fiica cuplului Victoria și David Beckham

De: Gabriela Voicu / 20.07.2012, 16:20
Primii pași ai lui Harper, fiica cuplului Victoria și David Beckham
Victoria Beckham și câțiva jurnaliști aleși pe sprânceană au privit cu entuziasm cum Harper, fiica lui Posh în vârstă de un an, a făcut primii pași, la evenimentul de lansare a noii colecții vestimentare a Victoriei, în Dublin, Irlanda.

Victoria Beckham se află zilele acestea în Dublin, Irlanda, pentru a-și prezenta noua colecție vestimentară, pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013.

Atenția presei a fost, însă, atrasă mai mult de fiica Victoriei, Harper.

Micuța, care a împlinit de curând un an, a apărut alături de mama sa la eveniment, făcând primii săi pași pe coridoarele din marmură ale magazinului Brown Thomas din Dublin.

Harper și David Beckham (Foto: Hepta)

Harper, îmbrăcată într-o rochie bleumarin și încălțată cu pantofiori negri, pare foarte încântată că poate merge fără prea mult ajutor.

Pe de altă parte, Victoria, într-o ținută impecabilă formată din palton și rochie negre, respectiv pantofi cu toc negri, a fost foarte mândră de adorabila sa fiică.

Doamna Beckham a strălucit în fața câtorva jurnaliști invitați la evenimentul din Irlanda și chiar a socializat cu câțiva copii, postând apoi pe Twitter: „În Dublin sunt multe fashioniste supertinere. X vb.”