Primul „bebelus” Nokia nascut la Jucu a fost botezat 1200

De: Dragos Tanase / 11.02.2008, 18:16
Compania Nokia a inceput, luni, productia de telefoane mobile la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, urmand a fi ansamblat modelul 1200.

Compania Nokia a inceput, luni, productia de telefoane mobile la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, urmand a fi ansamblat aici modelul 1200 pentru pietele din Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

In cadrul ceremoniei, vicepresedintele Nokia Juha Putkiranta l-a sunat pe ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela, de pe unul dintre telefoanele produse la Jucu.

Putkiranta a declarat ca judetul Cluj a fost ales pentru fabrica Nokia intrucat forta de munca este calificata si zona este aproape de pietele de desfacere vizate de Nokia, respectiv Europa de Est, Africa si Orientul Mijlociu.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

 Africanii si europenii vor avea mobile Nokia de la Cluj

Compania Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA – Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est.