Primul bucătar român apărut la televizor îi jurizează pe cei trei chefi

De: Alexandra Necsoiu / 26.11.2018, 11:33
Primul bucătar român apărut la televizor îi jurizează pe cei trei chefi
O nouă luptă a amuletelor îi va provoca pe cei trei chefi, luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, să se întreacă în preparate spectaculoase pentru a impresiona invitatul special la jurizare, chef Petrişor Tănase. Onoraţi să gătească pentru primul bucătar român apărut la televizor şi curioşi ce combinaţie de gusturi l-ar câştiga definitiv pe acesta, trioul ”Chefi la cuţite” are mari aşteptări de la următoarea lor confruntare: ”Îmi place felul în care povesteşte despre mâncare, creează o poezie în jurul farfuriilor. Avem foarte multe de învăţat de la dânsul.”, mărturiseşte chef Florin.

Petrişor Tănase este un om cu o întreagă istorie în bucătărie, motiv pentru care va căuta farfurii complete, în care gustul şi platingul să fie într-un echilibru perfect. Ingredientul cu care cei trei chefi vor găti luni seară pentru a-l surprinde pe jurat, fasolea, va fi ridicat la nivel de fine dining de către Florin Dumitrescu, în vreme ce Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor paria pe reţete tradiţional mexicane, sau româneşti: ”Ne-a dus aproape de Brâncuşi! E senzaţional Cătălin!”, vor afirma uimiţi colegii săi despre farfuria finală a acestuia. Dar pentru că ultimul cuvânt îl va avea maestrul Petrişor, cei trei vor aştepta verdictul celui care va decide la cine va merge cea de-a opta amuletă.

Avantajul de luni seară va permite chefului câştigător să blocheze un concurent din echipele adverse pentru jumătate din durata unei probe. Sorin Bontea, cel ce este în fruntea clasamentului în acest moment cu patru amulete câştigate, deţine deja o cartolină identică, iar acest lucru va isca şi mai multă tensiune în platou: ”Dacă o câştigă Bontea şi pe asta…eu îmi dau demisia!”, afirmă Florin Dumitrescu. ”Am atât de multe probe câştigate încat îmi e şi ruşine să mai câştig. Dacă mai iau una…o sa rămân singur în emisiune, şi mă plictisesc. Eu cu cine mă mai cert?”, se amuză chef Sorin.

Care dintre cei trei juraţi va adjudeca avantajul de luni seară, dar şi ce farfurie îl va face pe Petrişor Tănase să exprime că ”finalul este apoteotic”, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la 20:00.