Primul club al consumatorilor de marijuana din Colorado a rezistat… o zi

De: Marian Andrei / 03.01.2013, 15:45
Primul club al consumatorilor de marijuana din Colorado a rezistat... o zi
Chiar dacă alegătorii au votat în noiembrie legalizarea folosirii limitate a marijuanei în statul american Colorado, nu toată lumea a fost de acord cu această masură. A descoperit acest lucru Paul Lovato, care a fost nevoit să închidă după câteva ore clubul pe care tocmai îl deschisese.

După ce s-au anunțat rezultatele referendumului privind legalizarea deținerii și consumului de marijuana, Paul Lovato a fost fericit, sperând că va reuși afacerea vieții sale. Mai mult, el și-a propus să fie prima persoană din statul din Colorado care va deschide un club al consumatorilor de marijuana.

Lovato chiar a reușit acest lucru, localul său, White Horse, poziționat în orașul Del Norte, fiind deschis, pe 31 decembrie, cu doar câteva ore înaintea „concurenței”, un club din Denver.

Din păcate pentru Lovato, el nu a luat în calcul că există și persoane care nu doresc ca marjuana să fie „la liber”, astfel că proaspătul său club a fost închis după doar câteva ore, după ce proprietarul, dușman declarat al drogurilor, a anulat contractul de închiriere a imobilului în care funcționa clubul.

Lovato, deși dezamăgit, a declarat că va căuta o nouă clădire pentru clubul său, însă va „selecta” cu mai multă grijă proprietarul.

Autoritățile statului Colorado permit, în urma referendumului din noiembrie anul trecut, consumul de marijuana doar membrilor cluburilor special constituite în acest sens.