Primul concurs de design ProMotor ia sfârșit

Apropo.ro / 03.07.2007, 11:07
Primul concurs de design ProMotor ia sfârșit
Cu siguranta exista laude sau critici care de-abia asteapta sa fie eliberate. Pâna când juriul va delibera, puteti sa le dati o mâna de ajutor cu laudele sau criticile voastre. Multe dintre schite sunt mai mult decât originale, ba chiar SF pentru ceva ce ar putea fi produs în 2010.

Cu siguranta exista laude sau critici care de-abia asteapta sa fie eliberate. Pâna când juriul va delibera, puteti sa le dati o mâna de ajutor cu laudele sau criticile voastre.

Multe dintre schite sunt mai mult decât originale, ba chiar SF pentru ceva ce ar putea fi produs în 2010. Diferentele între tehnicile folosite sunt foarte mari, de la simple desene cu creionul pâna la imagini complexe, cu softuri specializate de design 3D. Au fost si mailuri critice, au fost si mailuri laudative. La fel cum unele desene sunt puerile, iar altele adevarate capodopere.

Ideea de baza este ca sunteti creativi. Aveti imaginatie. Poate unii chiar perspective de a ajunge designeri auto renumiti. Unii ati fost cu adevarat originali, în timp ce altii ati adaptat curente de design deja existente. Dar de comentat ar fi multe, asa ca o puteti face pe forum – cineva deja a initiat un topic pe aceasta tema, în discutii generale. Chiar asa, dati-le celor mai buni un premiu nepretuit – aprecierile voastre pertinente (sau, daca vreti, „aplauzele” virtuale). Eventual ne puteti bombarda si cu eventuale sugestii pentru viitoarele concursuri de acest gen…

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: