Primul duel de la „Dansez pentru tine”

Apropo.ro / 27.10.2008, 00:00
Primul duel de la
În urmă cu o săptămînă, PRO TV a dat startul celui de-al şaselea sezon al competiţiei visurilor şi iată că a venit şi momentul primului duel. Conform clasamentului, primele perechi condamnate la duel sînt formate din Florin Grozea şi Natalia Sandu, respectiv Alina Dumitru şi Denis Bolborea. Telespecta­torii PRO TV au decis cine merge mai departe.

Natalia Sandu
Totul pentru familie

Florin Grozea de la HI-Q şi Natalia Sandu din Chişinău visează să continue visul părinţilor Nataliei care au decedat, acela de a-i ajuta pe unchiul şi mătuşa ei care se luptă cu sărăcia.

Natalia face dans de 12 ani. Îşi cîştigă existenţa dansînd în cluburi. În urma cu trei ani, părinţii ei au murit într-un accident rutier. Singurele rude apropiate i-au rămas unchiul şi mătuşa.

”Vreau să-mi văd familia mult mai fericită şi să-şi trăiască viaţa din plin, căci ei, într-adevăr, merită mult mai mult. Sînt nişte oameni cinstiţi şi foarte simpli. Cel mai trist moment din viaţa mea a fost cînd mi-am îngropat părinţii.

Au murit cu zile din cauza unui şofer care adormise la volan ziua în amiaza mare. Cel mai frumos moment este cînd stau alături de familia mea cu care am rămas şi ne amintim de părinţii mei”, povesteşte Natalia.

Deşi antre­namentele sînt foarte obo­si­toare, tînăra din Chişinău munceşte fără să se plîngă.

Iar vestea con­damnării la duel nu a descurajat-o deloc: ”În primul rînd, cînd am aflat că sîntem la duel, m-am gîndit că nu e cinstit. Sîntem o pereche destul de bună şi am făcut dansul din toată inima.

Vreau să le transmit telespec­ta­to­rilor un lucru: dansul e viaţa mea şi dansez, am dansat şi voi dansa toată viaţa. Încă un lucru: aş vrea ca oamenii să nu aibă idei preconcepute referitor la meseria mea. Am o meserie ca oricare alta”.


Denis Bolborea
Luptă pentru bunicul său

Olimpica Alina Dumitru şi Denis Bolborea din Craiova luptă pentru bunicul lui Denis. La peste 70 de ani, el era un om activ, muncea şi ajuta toată familia pînă cînd a fost victima unui accident. Acum, bunicul lui Denis trebuie să urmeze un tratament costisitor, însă efortul financiar ar fi prea mare pentru un pensionar.

”Acci­den­tul, practic, i-a privat libertatea bunicului meu, pentru că el nu trăieşte ca un om normal, fiind ajutat să meargă, să mănînce… Îmi doresc să pot să îi ofer măcar un tra­tament care să îl pună pe picioare, să poată să fie din nou ca înainte, să-l răsplătesc astfel pentru tot ce a făcut pentru mine pînă acum. Îl iubesc mult şi cînd dansez o fac cu gîndul şi cu sufletul la el.

Antrenamentele nu au fost tocmai uşoare. Am asu­dat o tonă de tricouri şi eu, şi Alina. Am încercat să urmez cu atenţie paşii coregrafei noastre. Îmi plac ideile ei, reuşeşte să îmbine armonios tradi­ţio­nalul cu ceva nou care să facă totul mai specta­culos”, povesteşte Denis.

Deşi a ajuns la duel, tînărul este foarte încrezător: ”Am învăţat că, dacă îmi doresc ceva foarte mult, se împli­neşte pînă la urmă cu muncă şi perse­ve­renţă. Iar eu îmi doresc să rămîn cît mai mult în con­curs, pentru că, astfel, şi şansele bunicului meu cresc”.

Dansez pentru tine – vineri, 20.30, PRO TV