Primul DVD din colectia Hagi

Apropo.ro / 16.12.2007, 13:21
Primul DVD din colectia Hagi
Fostul international Gheorghe Hagi a lansat, sambata seara, la Cinema Pro, primul DVD din colectia care-i poarta numele.

Fostul international Gheorghe Hagi a lansat, sambata seara, la Cinema Pro, primul DVD din colectia care-i poarta numele, intitulat: "Hagi – vol. 1 Nationala".

In cadrul lansarii, invitatii au vizionat in avanpremiera imagini cu golurile si cele mai frumoase actiuni ale lui Hagi la echipa nationala. Dupa vizionarea filmului, intreaga sala a aplaudat, Hagi a urcat pe scena, iar publicul i-a cantat: "Multi ani traiasca". Pe scena, Gheorghe Hagi a spus urmatoarele: "Nadia a reusit singura, eu am realizat alaturi de un colectiv. Am avut calitatile mele, dar si norocul sa joc intr-o generatie foarte buna. Am fost norocos ca mi-am ghicit meseria de mic, sunt mandru de ce am facut. Dumnezeu mi-a dat talent, eu am facut sacrificii si am pus munca si pasiune. Am facut ceva pentru spectatori, i-am facut fericiti".

La finalul evenimentului, Hagi a afirmat ca ideea unei colectii de DVD-uri i-a venit in urma cu trei ani. "Acest proiect a inceput acum trei ani, cand mi-a venit ideea sa fac ceva care sa ramana, mai ales pentru cei tineri. Am servit echipa nationala atatia ani. Cel mai drag gol poate sa fie primul: al doilea gol in meciul cu Turcia, de la Craiova, cand am aratat cine sunt. N-am fost un jucator care a marcat foarte mult, ci un pasator foarte bun. Toate golurile le-am marcat din afara careului, am dat un singur gol din doi metri, cu Slovacia", a spus fostul fotbalist, alaturi de care s-au aflat la evenimentul de sambata seara sotia sa si fiul sau Ianis.

Hagi a precizat ca fiul sau a fost impresionat de imaginile cu el la echipa nationala. "Cand am facut selectia imaginilor, care a durat 9 ore, fiul meu mi-a zis: «Amazing! Tati esti magic!» Daca l-a impresionat pe el, inseamna ca are dreptate. Au fost momente incredibile la echipa nationala, am fost omul de legatura intre doua generatii, ’80 si ’90, am prins si un pic din generatia 2000. Mi-am dorit tot timpul sa castig si sa multumesc suporterii. Fotbalistii sunt artisti, iar artistul trebuie sa multumeasca spectatorii. De aceea ma simt implinit, am vazut respectul oamenilor la meciul meu de retragere. Publicul m-a iubit si inseamna ca am facut mult pentru el", a explicat Gheorghe Hagi, care a adaugat ca are la Constanta un loc al amintirilor, cu poze si trofee din cariera lui.

La eveniment au fost prezenti, intre altii, Nadia Comaneci, Florin Raducioiu, Gheorghe Popescu, Emil Sandoi, Ion Craciunescu, Teia Sponte, Adalbert Kassai, Dumitru Dumitriu, Lita Dumitru, Ilie Dumitrescu, Necula Raducanu, Mircea Radulescu, Gigi Netoiu, Ioan si Victor Becali, Gabi Balint si Gino Iorgulescu.

Â