Primul film în care Arnold Schwarzenegger joacă un rol dramatic a avut premiera la New York

De: Nicoleta Nicolae / 25.04.2015, 09:00
Primul film în care Arnold Schwarzenegger joacă un rol dramatic a avut premiera la New York
"Maggie", primul lungmetraj în care Arnold Schwarzenegger interpretează un rol dramatic, a avut premiera mondială joi seară la Festivalul Tribeca de la New York.

Star al filmelor de acţiune, Arnold Schwarzenegger îşi dezvăluie în acest rol o parte dramatică, tandră, în rolul unui fermier care încearcă să o protejeze cât mai bine pe fiica lui în pelicula „Maggie”, un film neconvenţional cu zombie.

Această dramă, care a avut premiera joi seară la Festivalul Tribeca de la New York, mizează pe o abordare diferită a genului de filme cu zombie, concentrându-se mai mult pe relaţia tată-fiică, decât pe scene sângeroase şi de canibalism.

De asemenea, filmul „Maggie” i-a oferit lui Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 67 de ani, fost culturist profesionist şi fost guvernator al statului California, ocazia de a răspunde unei noi provocări din punct de vedere actoricesc.

„Acesta a fost un rol foarte neobişnuit pentru mine, pentru că, aşa cum ştiţi, eu nu interpretez niciodată, în mod normal, roluri dramatice”, a declarat starul hollywoodian după premiera filmului.

Citeste mai mult aici!