Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului”, ultimele episoade

De: Alexandra Necsoiu / 12.10.2018, 15:25
Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului”, ultimele episoade
Difuzat în exclusivitate la Happy Channel, primul sezon al serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului” se apropie de sfârşit. Săptămâna viitoare, de luni până miercuri, de la ora 20.00, telespectatorii pot urmări ultimele trei episoade ale acestui sezon.

O poveste de viaţă impresionantă, care scoate la iveală puterea nebănuită a femeii în faţa greutăţilor vieţii. “Femeie în înfruntarea destinului”, serialul care o are în rol principal pe îndrăgita actriţă din Turcia –  Özge Özpirinçci, îşi încheie miercuri (17 octombrie), la Happy Channel, primul sezon. Astfel, ultimele trei episoade pot fi urmărite, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, de la ora 20.00, urmând ca anul viitor producţia să revină, în exclusivitate,  în grila postului de televiziune cu un nou sezon pentru publicul român.

Pe parcursul difuzării serialului la Happy Channel, telespectatorii au cunoscut-o pe Bahar (Özge Özpirinçci) şi au empatizat cu povestea ei de viaţă, una în care zi de zi se dă lupta pentru supravieţuire. În ciuda greutăţilor care se ivesc, aceasta este nevoită să-şi adune toate forţele pentru ca ea şi cei doi copii ai săi să meargă mai departe. Fără bărbatul iubit, Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), pe care îl crede mort, şi cu o situaţie financiară precară, Bahar face tot posibilul să rămână puternică pentru micuţii ei: băieţelul, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), şi fiica – Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are şapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbeşte în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceştia să păstreze vie amintirea tatălului lor. Deşi, aceştia trăiesc cu gândul că bărbatul nu mai este în viaţă, situaţia este cu totul alta, iar în primul sezon telespectatorii au putut să vadă cât de mult i s-a schimbat viaţa lui Sarp în ultimii ani. Astfel, în timpul petrecut departe de Bahar, acesta şi-a construit un alt cămin. Asemenea ei, şi el este convins că i-a pierdut definitiv pe cei dragi. Oare vor reuşi Bahar şi Sarp să se reîntâlnească şi să reînvie povestea lor de iubire?

Telespectatorii pot afla dacă drumurile lor se vor intersecta din nou, urmărind ultimele episoade ale primului sezon “Femeie în înfruntarea destinului”, de luni până miercuri, de la ora 20.00, la Happy Channel. Povestea serialului nu se va termina însă aici, ci va continua cu cel de-al doilea sezon, care are difuzarea programată anul viitor la Happy Channel.

 

Tags: