Primul sezon “Fructul oprit” revine! – Poţi iubi doi oameni deodată?

Apropo.ro / 17.07.2018, 10:55
Primul sezon “Fructul oprit” revine! - Poţi iubi doi oameni deodată?
Antena 1 le aduce telespectatorilor, începând de luni, 23 iulie, primul sezon “Fructul oprit”. Fanii producţiei vor putea urmări, în reluare, episoadele din acest sezon, de luni până vineri, de la ora 23.00.

Poţi iubi doi oameni deodată? Aceasta este întrebarea care îşi caută răspunsul în “Fructul oprit”, serialul care poartă semnătura Ruxandrei Ion. Din 23 iulie, de luni până vineri, de la ora 23.00, telespectatorii vor putea viziona reluarea primului sezon al serialului, care are la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, scenariul fiind redat într-o manieră originală de Radu Grigore şi Simona Macovei. Prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, ce se bucură de o echipă de producţie cu o experienţă vastă în lumea filmului, dar şi de o distribuţie de excepţie, a reuşit pe parcursul difuzării să câştige un public numeros.
Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Şchiopu, Virginia Rogin, Ana Ciontea, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doiniţa Oancea, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Alina Puşcaş, Paul Chiribuţă, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Creţu, Mădălina Craiu, Tudor Roşu, Liviu Vârciu, Cristina Juncu şi Vlad Vîlciu fac parte din distribuţia primului sezon al producţiei “Fructul oprit”.

Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acţiunea ne include pe toţi, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea şi îndrăzneala de a o recunoaşte atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune şi onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentaţia este tot mai mare.  “> este un puzzle al iubirii… O poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinţi, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului > este veche de când lumea, dar şi actuală şi, mai ales, trăită de aproape toţi oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbaţi în acelaşi timp? Poţi iubi două femei în acelaşi timp? Poţi să îţi împarţi iubirea între pasiune şi admiraţie? Între respect şi nebunie?”, spune Simona Macovei.

Realizat împreună cu o casă de producţie din Turcia, serialul se bucură de echipament specific filmului de ultimă generaţie şi de locaţii spectaculoase de filmare din România şi Turcia (Istanbul). “Fructul oprit” a ajuns la finalul primului sezon, pe 20 iunie, însă povestea nu se opreşte aici, serialul urmând să revină cu sezonul doi, în curând, la Antena 1.