Primul site românesc ca o alternativa pentru pirateria muzicala

Apropo.ro / 05.08.2006, 16:55
Primul site românesc ca o alternativa pentru pirateria muzicala
Primul site din Romania, constituit ca o alternativa reala pentru pirateria muzicala din internetul romanesc, este www.musicmall.ro. Site-ul pune la dispozitia celor interesati o mare diversitate de muzica romaneasca (peste 10.000 de melodii apartinand tuturor genurilor) si

Primul site din Romania, constituit ca o alternativa reala pentru pirateria muzicala din internetul romanesc, este www.musicmall.ro.

Site-ul pune la dispozitia celor interesati o mare diversitate de muzica romaneasca (peste 10.000 de melodii apartinand tuturor genurilor) si ofera posibilitatea descarcarii unor piese chiar inainte ca acestea sa apara pe piata.

Cristina Rus este, din acest punct de vedere un fenomen! A intrat cu piesa de debut „Viata mea” in premiera pe site-ul MusicMall pe 25 mai, fiind prezenta in Top 10 al descarcarilor inca din prima luna. A acaparat apoi prima pozitie a topului pentru 6 saptamani, pierzand acest loc doar pe perioade foarte scurte (2-3 zile) in favoarea trupei Simplu sau lui Stefan Banica.

Si in acest moment Cristina se afla pe primul loc la descarcari, iar in cele 2 luni si o saptamana de prezenta pe site-ul www.musicmall.ro ea a adunat un total de peste 750 de descarcari, un numar-record in istoria site-ului!

Cat Music/Mediaservices

Tags: