Primul spot publicitar oficial pentru Facebook (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.10.2012, 11:00
Primul spot publicitar oficial pentru Facebook (Video)
Mark Zuckerberg a dezvăluit prima reclamă oficială pentru Facebook, cu ocazia atingerii pragului de 1 miliard de utilizatori din lumea întreagă ai rețelei de socializare.

Ieri, Mark Zuckerberg și Sheryl Sandberg au postat mesaje pe Facebook pentru a le mulțumi celor 1 miliard de oameni conectați prin rețeaua de socializare.

Facebook are mai mult de 1 miliard de utilizatori activi, iar pentru a celebra această performanță și-a făcut prima reclamă. Aceasta va rula în 13 țări, între care America, UK, Japonia, Indonezia, dar nu și în Australia.

Rețeaua socială a angajat agenția de publicitate Wieden+Kennedy, responsabilă și pentru reclamele Nike, pentru a crea clipul de 90 de secunde pe care îl vedeți mai jos. Reclama compară Facebook cu scaunele, podurile, cu baschetul și cu alte vehicule care aduc oamenii împreună.

„Încercăm să punem accentul pe faptul că noi ca oameni existăm pentru a fi în contact, iar Facebook facilitează acest lucru”, a declarat Rebecca Van Dyck, directorul departamentului Consumer Marketing din cadrul Facebook.

„În această dimineață, sunt mai mult de un miliard de oameni care folosesc Facebook, activ, în fiecare lună. Dacă citiți acest mesaj, multumesc pentru că mi-ați dat mie și echipei mele șansa de a vă servi”, a postat Mark Zuckerberg pe profilul său de Facebook.