Primul trailer al viitorului disc Blind Guardian, „Beyond The Red Mirror”

De: Dragos Tanase / 05.12.2014, 17:00
Primul trailer al viitorului disc Blind Guardian,
Blind Guardian, una dintre cele mai iubite formații metal din lume, pregătește un nou album care va apărea pe data de 30 ianuarie 2015.

Discul se numește „Beyond The Red Mirror” și reprezintă una dintre cele mai așteptate lansări ale noului an.

După ce discul va fi scos, formația va porni într-un turneu de promovare, care va ajunge și în România, pe data de 15 mai 2015, când Blând Guardian va susține un concert în cadrul evenimentului ROMANIAN ROCK MEETING, marca Promusic Events și Maximum Rock.

Alături de formația germană, vor mai urca pe scenă și alte nume, ce vor fi anunțate cât de curând.

Întrucât „Beyond The Red Mirror” este așteptat cu nerăbdare atât de fanii din România cât și de cei de peste hotare, trupa a postat un trailer al discului cu numărul 10 din carieră. Acesta poate fi urmărit mai jos:



„Ne este imposibil să alegem un singur cântec care să reprezinte întregul disc. Viitorul single trebuie să fie un fel de aperitiv. ‘Twilight Of The Gods’ este perfect deoarece scoate la iveală dinamică incredibilă a pieselor și conține linii melodice excepționale”, a declarat Hansi Kursch, solistul Blând Guardian. Cât despre „Beyond The Red Mirror”, că întreg, discul este „o căutare disperată a adevărului, o explorare a relativității conceptelor de bine și rău, o mărturie a consecințelor șanselor ratate, o privire aruncată într-un univers îndepărtat, unde societatea este una distopica, și o poveste despre o profeție ce conține promisiunea unei revoluții”, explica membrii trupei.

Materialul a fost înregistrat la Twilight Hall Studio din Grefrath, Germania și produs de Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru munca sa cu Saxon, Hammerfall și Helloween. Pentru realizarea acestui album, Blind Guardian a colaborat cu trei coruri de muzică clasică din Praga, Budapesta și Boston, plus două orchestre, fiecare conținând 90 de muzicieni!

 

Romanian Rock Meeting este la a treia ediție și, în anii precedenți, a adus în România nume importante ale scenei internaționale, că Pain of Salvation (2011) și Apocalyptica (2012). 2015 reprezintă anul comeback-ului Romanian Rock Meeting, care promite să le ofere fanilor din țară, și nu numai, ocazia de a se întâlni cu formații iubite de fani și apreciate de criticii de specialitate.

BILETE

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucăți, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment
– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formațiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promoționale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP puteți alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc să achiziționeze bilete VIP, organizatorii vin în întâmpinarea lor și le oferă posibilitatea de a le plăti în două rațe astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, în valoare de 100 lei, în ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) până la data de 31.08.2014 – Șold Ouț!
  – 78 lei (18 euro) până la data de 31.12.2014 (disponibile și prin rețeaua Eventim și Pay Pal) Disponibile!

– 87 lei (20 euro)  în perioada 01.01.2015 – 31.03.2015 Indisponibile momentan!
  – 95 lei în perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei în ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock România.