Primul ursulet koala cu ochi albastri

De: Manuela Stoicescu / 15.01.2008, 14:21
Primul ursulet koala cu ochi albastri
Intr-o rezervatie naturala din Australia a venit pe lume acum trei luni primul ursulet koala cu ochi albastri, botezat Frankie.

Intr-o rezervatie naturala din Australia a venit pe lume acum trei luni primul ursulet koala cu ochi albastri, lucru care a uimit expertii din intreaga lume. Personalul parcului Dreamworld l-au botezat Frankie, in onoarea legendarului cantaret american Frank Sinatra.

Desi la inceput pigmentatia ochilor sai a fost pusa pe seama unei boli, expertii au ajuns la concluzia ca ursuletul e perfect sanatos iar vederea lui nu are deloc de suferit. Parintii lui Frankie au amandoi ochi caprui iar deosebita trasatura a micului urs tine, se pare, de un eveniment genetic extrem de rar.

Ingrijitorii au declarat ca de-abia si-au putut crede propriior ochi atunci cand l-au zarit pe Frankie si ca desi s-a crezut ca pigmentatia va scadea iar ochii vor deveni caprui, ursuletul, acum in varsta de noua luni le-a demonstrat contrariul.

Desi se afla in centrul atentiei, vizitatorii vor mai avea de asteptat pana cand Frankie isi va face aparitia in public.