Prince anunţă lansarea a două noi albume

De: Nicoleta Nicolae / 27.08.2014, 06:30
Prince anunţă lansarea a două noi albume
Prince, figura iconica a muzicii, a anunţat lansarea a doua albume pe data de 30 septembrie. Cele două materiale sunt “Art Official Age”, un album solo, şi “Plectrumelectrum” realizat de 3rdeyegirl, noua trupa a lui Prince, fiind lansate prin intermediul casei de discuri Warner pentru prima dată după 18 ani.

Primul dintre acestea este un album în stilul consacrat de artist, produs, compus şi interpretat de Prince şi Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, piesele formează un mix contemporan de soul, R&B şi funk. Liniile melodice reuşesc să scoată în evidenţă vocea excelentă a lui Prince, profitând la maximum de timbrul sau cu ajutorul versurilor seducătoare.


Foto: Warner Music

“Plectrumelectrum” conţine piese interpretate live în cadrul turneului “Hit and Run” din Marea Britanie de Prince, Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) şi Ida Nielsen (bass).  Concertele susţinute pe teritoriul britanic au fost excepţionale şi au primit nota maximă din partea majorităţii recenziilor, The Guardian apreciind că trupa oferă cel mai bun funk-rock din lume.

Albumele sunt deja disponibile pentru pre-comanda, cumpărătorii având şansa de a intra automat în posesia câtorva piese noi.

Foto: Warner Music

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar şi un revoluţionar în materie de muzică şi cultura contemporană, un artist complet şi o legendă vie care continua să îşi reinventeze stilul şi creeze noi tendinţe în industria muzicală.