Principala problema a coalitiei PDL-PSD este Elena Udrea

De: Marian Andrei / 03.08.2009, 15:54
Principala problema a coalitiei PDL-PSD este Elena Udrea
Liderii PDL le-au solicitat azi omologilor de la PSD, "sa o lase in pace" pe Elena Udrea

Surse participante la sedinta coalitiei PDL-PSD de azi dimineata au declarat ca PDL a venit cu solicitarea expresa ca PSD sa renunte la comisia de ancheta parlamentara in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, solicitare careia i-a acordat o importanta sporita in raport cu celelalte teme de discutie, cum ar fi asumarea raspunderii pe Legile Educatiei sau reducerea cu 20% a personalului din administratia publica.

Sursele au mai precizat ca PDL nu a adus in discutie si modalitatea prin care PSD ar putea renunta la comisia de ancheta parlamentara in cazul Udrea, insinuand ca acest lucru ar putea fi facut prin desolidarizarea parlamentarilor PSD de cei ai PNL, in cadrul comisiei de ancheta.

Liderii PSD au evitat sa dea un raspuns transant, in conditiile in care social-democratii nu doresc sa renunte la comisia Udrea din considerente care tin de imaginea publica.

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat, in iulie, cu 103 voturi "pentru", niciun vot "impotriva" si nicio abtinere, hotararea privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului Elena Udrea, din comisie facand parte doar deputatii PSD, PNL si UDMR.

Citeste mai mult despre discutiile de azi dimineata din sedinta coalitiei, pe Mediafax.