Principesa Irina vindea bere și mâncare în timpul luptelor de cocoși

Apropo.ro / 20.08.2013, 09:38
Principesa Irina vindea bere și mâncare în timpul luptelor de cocoși
Principesa Irina lucra la snack-bar unde vindea bere și taco în timpul luptelor de cocoși, potrivit unei înregistrări video realizate de doi informatori sub acoperire.

Depoziția semnată de agentul special John Sherman oferă câteva informații prețioase cu privire la lumea obscură a luptelor de cocoși, un sport sângeros interzis prin lege în Statele Unite, relatează portalul OregonLive.com.

Sherman și colegii săi au trimis doi informatori, care purtau echipament de înregistrare audio și video, care să se infiltreze în rândul participanților la luptele de cocoși. Misiunea lor era să își facă prieteni, să cumpere echipamentul necesar acestui sport sângeros și să aștepte luptele.

Munca sub acoperire a informatorilor a dus la identificarea concesionarilor, a unui portar, a unui arbitru, a unui crescător de cocoși și a unui bucătar care pregătea mâncarea mexicană pentru spectatori.

Soții Walkers vindeau alcool și mâncare în pavilionul unde aveau loc luptele, potrivit depoziției. John Walker este descris, cel puțin o dată, ca bărbatul care supraveghea situația.

Citește mai multe detalii despre Principesa Irina vindea mâncare participanților la luptele de cocoși, pe Mediafax.ro