Prinde ultimele bilete la concertul Eluveitie de la Bucureşti!

De: Nicoleta Nicolae / 08.12.2014, 09:33
Prinde ultimele bilete la concertul Eluveitie de la Bucureşti!
Organizatorii anunţă în mod oficial că au mai rămas aproximativ 150 de bilete la show, din totalul de 500 puse la dispoziţie, pentru concertul Eluveitie de la Bucureşti, din data de 16 februarie 2015, în Club Colectiv! În deschiderea trupei elveţiene vor cânta formaţiile Skalmold (Islanda) şi Wind Rose (Italia).

Biletele pot fi procurate prin Pay Pal, din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas), online pe www.eventim.ro, dar şi de la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucureşti!

Deoarece se apropie sărbătorile, toţi cei care îşi procură bilete pentru concert de la sediul nostru, vor primi nişte cadouri surpriză, numai bune de ascultat sau de pus pe pereţi.

Pentru acest eveniment se pun în vânzare un număr limitat de bilete, 500 bucăţi, din care au rămas doar 150, ce pot fi achiziţionate prin PayPal, reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro, astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucăţi, cu plata exclusiv prin PayPal sau direct de la redacţia Promusic Events & Maximum Rock.


Acestea participă la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Sold Out!
60 Ron / 13.5 Euro – următoarele bilete, până la data de 15.02.2015. Disponibile!
70 Ron – la intrare, în măsura în care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile momentan!