Prins conducând matol… un scaun cu rotile furat

De: Marian Andrei / 07.06.2012, 16:00
Prins conducând matol... un scaun cu rotile furat
Raymond Kulma, un american în vârstă de 55 de ani, este cercetat pentru că a condus, în stare de ebrietate, un scaun cu rotile motorizat.

Anunțați că două persoane aflate în scaune cu rotile au o altercație, polițiștii din localitatea Utica au plecat de urgență să rezolve incidentul. Ajunși la fața locului, nu au mai gasit decât una dintre acele persoane, care își conducea scaunul cu rotile motorizat pe stradă. „Luându-l la întrebări”, polițiștii au avut surpriza să descopere că omul avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita legală, drept pentru care l-au condus la secție.

Acolo au aflat că bărbatul avea antecedente încă din 1984, având de patru ori carnetul de conducere suspendat și de două ori anulat, ultima dată definitiv, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Cu aceasta ocazie s-a descoperit și motivul altercației: Kulma furase scaunul cu rotile de la adevăratul său proprietar.

Kulma a fost eliberat din arest când s-a trezit din beție, însă urmează să fie judecat pentru cea de-a șaptea infracțiune de conducere în stare de ebrietate, chiar dacă, de această dată, vehiculul a fost doar un scaun cu rotile.