Printesa Brianna Caradja, topless la plaja

Apropo.ro / 26.08.2011, 10:40
Printesa Brianna Caradja, topless la plaja
Si printesele fac topless la plaja, daca va intrebati acest lucru. Printre cele care prefera sa se bronzeze fara sutien, si la nudisti, se numara si Brianna Caradja.

Printesa Brianna Caradja a fost fotografiata de paparazzi, la Eforie, pe cand facea plaja, la nudisti, fara sutien, in compania a doi prieteni de sex masculin. Se pare ca aceasta este lipsita de inhibitii.

Brianna nu tine cont de eticheta si nu afiseaza aerul princiar pe care il observam la alte case mai mari. Dezinvolta, printesa trecuta de prima tinerete s-a afisat in vazul tuturor, la plaja, doar in bikini, fara sa isi faca probleme ca lumea o vede si susoteste pe la colturi.

Brianna Caradja la plaja

Bronz de printesa: Brianna Caradja face topless

„Eu de obicei merg in Vama Veche, dar acum am preferat sa ma duc in Eforie, pentru ca in aceasta perioada acolo sunt foarte multe spectacole. Este adevarat, am fost la nudisti, pentru ca plaja normala era mult prea aglomerata si imputita. La nudisti sunt mai putini oameni, poti respira„, a declarat Brianna pentru Click!.

Cei patru pareau destul de intimi si isi aruncau ocheade cu subinteles. In plus, doi dintre barbati n-au facut „economie” de gesturi dragastoase intre ei: s-au atins pe picioare si s-au mangaiat dragostos pe spate.

In tot acest timp, cel de-al treilea mascul nu s-a dezlipit de pe cearsaf, unde statea pe burta, poate si pentru ca era gol pusca. Printesa nu vede insa nimic deplasat in tot acest episod.

Nu-mi place sa ma bronzez cu urme, asa ca da, am stat fara sutien. Nu este nimic rusinos in asta. Cei trei barbati cu care eram sunt niste prieteni din Italia, care au venit in vacanta in Romania. S-au speriat si ei de ce este pe plaja, de aceea am hotarat sa mergem la nudisti”, ne-a mai spus vedeta.