Printesa Diana dorea mai multi copii

Apropo.ro / 03.01.2007, 09:25
Printesa Diana dorea mai multi copii
Printesa Diana, care a decedat în 1997 într-un accident de masina petrecut la Paris, ar fi vrut "sa aiba mai multi copii, de preferinta fete", a declarat, joi, fostul secretar particular al acesteia, Patrick Jephson, transmite AFP. Diana a avut doi fii cu


Printesa Diana, care a decedat în 1997 într-un accident de masina petrecut la Paris, ar fi vrut „sa aiba mai multi copii, de preferinta fete”, a declarat, joi, fostul secretar particular al acesteia, Patrick Jephson, transmite AFP.

Diana a avut doi fii cu printul Charles, William si Harry. „Diana mi-a vorbit adesea despre dorinta ei de a avea mai multi copii, de preferinta fete”, a declarat Jephson.

El a mai spus ca Diana a fost încântata de ocazia de a fi nasa lui Kate Middleton, actualmente iubita lui William.

Jephson a sugerat ca nu este exagerat sa ne imaginam ca Diana ar fi putut avea pentru Kate „o afectiune care a compensat dorinta ei, niciodata satisfacuta, de a avea o fata”.

Presa britanica face speculatii de mai mult timp în legatura cu apropiata logodna dintre printul William si Kate Middleton.

Diana a murit la 31 august 1997, împreuna cu iubitul ei Dodi Al-Fayed, într-un accident provocat de viteza masinii cu care cei doi încercau sa fuga de paparazzi, potrivit concluziilor recente ale unei anchete efectuate de politia britanica.

Mediafax