Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump?

De: Nicoleta Nicolae / 19.08.2015, 10:15

Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump?
Potrivit Selinei Scott, o cunoscută jurnalistă şi moderatoare britanică, după ce Diana a divorţat de Prinţul Charles, Trump ar fi trimis la Palatul Kensington nenumărate buchete cu flori pentru a o impresiona pe celebra blondă.

„Trump a văzut-o pe Diana ca pe o posibilă soţie trofeu… Pe măsură ce trandafirii şi orhideele îi umpleau spaţiul din apartament, aceasta a devenit din ce în ce mai îngrijorată cu privire la ceea ce ar fi trebuit să facă. Începuse să se simtă de parcă Trump ar fi urmărit-o obsesiv”, a scris Scott într-una dintre ediţiile „The Sunday Times”.

Mai mult decât atât, Diana i-ar fi mărturisit acesteia în timpul unei cine că omul de afaceri începuse chiar să o sperie, nemaiştiind cum să procedeze în situaţia în care era pusă. Selina i-ar fi sugerat să arunce florile la gunoi, idee la auzul căreia Diana nu şi-a putut stăpâni râsetele.

După moartea sa, în 1997, Donald Trump le-a mărturisit prietenilor apropiaţi că cel mai mare regret al său a fost că nu a putut să o cunoască mai bine.

Subiectul a fost deschis chiar şi în cartea sa, „The Art of the Comeback” („Arta Revenirii”): „Am un singur regret la capitolul femei – faptul că nu am avut şansa să o curtez pe Diana Spencer. Am văzut-o în mai multe ocazii. Nu am putut să nu observ felul în care sensibiliza oamenii. Lumina încăperea cu şarmul ei, cu prezenţa ei. A fost o prinţesă adevărată – o doamnă de vis.”