Printesa Diana si Dodi Al-Fayed s-au logodit in secret, inainte de a muri!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 17.08.2011, 15:43
Printesa Diana si Dodi Al-Fayed s-au logodit in secret cu doar cateva zile inainte de a muri intr-un accident de automobil la Paris.

Aceasta dezvaluire a fost facuta de o jurnalista germana care a afirmat ca se afla la Monte Carlo in aceeasi perioada cu celebrul cuplu, cu doar sapte zile inainte de producerea accidentului de automobil care le-a fost fatal, la Paris, in august 1997.

Printesa Diana si Dodi Al-Fayed

Printesa Diana si Dodi au murit intr-un accident de masina

Trixi Chall, care a lucrat pentru tabloidul german Bild timp de peste doua decenii, sustine ca a vazut-o pe Diana aratand cu degetul si apoi proband un inel cu diamante aflat in vitrina unui magazin de bijuterii.

Ulterior, Dodi Al-Fayed a facut aranjamentele necesare pentru ca acel inel, valorand 11.500 de lire sterline (13.000 de euro), sa fie trimis din magazinul Repossi din Monte Carlo la filiala sa pariziana.

Printesa Diana si Dodi Al-Fayed

Printesa Diana si Dodi Al-Fayed s-au logodit in secret

Inelul i-a fost livrat apoi la hotelul Ritz din Paris, cu doar cateva ore inainte ca printesa Diana si Dodi Al-Fayed sa moara in acel accident de automobil.

Afirmatiile jurnalistei Trixi Chall vin in sprijinul acuzatiilor formulate de magnatul Mohamed Al-Fayed, tatal lui Dodi, care a spus de mai multe ori ca fiul sau si Diana au fost asasinati in urma unui complot care avea scopul de a o impiedica pe printesa britanica sa se casatoreasca cu un barbat musulman.

Citeste mai multe despre logodna printesei Diana, pe Mediafax.ro!