Prințesa Norvegiei ne învață cum să vorbim cu îngerii

Apropo.ro / 20.02.2012, 15:45
Prințesa Norvegiei ne învață cum să vorbim cu îngerii
Prințesa Norvegiei Martha Louise spune că are puterea psihică de a lua legătura cu îngerii, motiv pentru care vrea să îi învețe și pe alții cum să o facă.

Prințesa Norvegiei Martha Louise, în vârstă de 41 de ani, fiica regelui Harald și a prințesei Sonja, a declarat că poate comunica cu îngerii. Anunțul a fost făcut pe Internet, prin intermediul unui site care îi promovează planurile de viitor.

Prințesa Martha Louise vrea să se folosească de puterea sa, pe care să o prezinte ca terapie alternativă în centre de sănătate.

Prințesa Norvegiei spune că a realizat această înclinație, pe când era copil și putea citi sentimentele celor din jur.

Martha se află la cea de-a doua carte tipărită despre legătura cu îngerii, în care cititorii sunt învățați cum să ia legătura cu aceste spirite.

Prințesa Norvegiei alaturi de Elisabeth Nordeng

Elisabeth Nordeng, alături de Prințesa Norvegiei

„În jurul nostru există un numar infinit de îngeri care încearcă să ne ajute în toate circumstanțele, tot timpul”, spune prințesa. La această carte, „Secretul Îngerilor„, Martha a fost ajutată de autoarea Elisabeth Nordeng.

Prima carte publicată de prințesa Martha s-a numit „Descoperă-ti îngerul protector” și a fost publicată în anul 2009.

„Cartea «Secretul îngerilor» vorbim despre câteva dintre secretele lor pentru ca cititorii să ia contact cu ei mai ușor. Îngerii vor să fie în legătură cu noi, însă este important să cunoaștem modalitatea de a intra în legătură cu ei, cum să comunicăm”, spune Nordeng.

Un curs la centrul prințesei costă în jur de 2.600 de dolari pe an.

Prințesa Martha Louise, a patra în linie succesorală la coroana regală, a renunțat la acest titlu, precum și la alte îndatoriri princiare, pentru o viață privată liniștită.