Printre „Gheaţă şi Foc”, Lambrino colaborează cu Simona Nae

De: Nicoleta Nicolae / 13.09.2014, 09:00
Printre
Lambrino lansează primul single din cariera solo, "Gheaţă şi Foc", un featuring cu frumoasa artistă Simona Nae.

Single-ul este compus de către Petrut Ioan Emanuel, Ursache Corneliu Marian şi Iliescu Marilena Rucsandra şi crează un joc cu o nuanţă antagonica între gheaţă şi foc, între o voce masculină, cea a lui Lambrino, şi o voce feminină, cea a Simonei Nae.

„Această piesă este una de cuplu, care descrie confuzia ce se creează de multe ori între parteneri, atunci când nu exista comunicare. Fiecare dintre ei are o altă viziune asupra relaţiei şi, de obicei, acest lucru poate duce la neînţelegeri”, spune Lambrino.

Cele doi voci se îmbină perfect cu versurile care descriu o poveste uşor melancolică, în care doi îndrăgostiţi lupta până şi cu morile de vânt pentru a menţine flacăra aprinsă.

„Am lucrat foarte bine împreună, iar Lambrino este un adevărat profesionist. este o piesă care va ajunge cu siguranţă în sufletele oamenilor, deoarece situaţia descrisă se întâlneşte în viaţa de zi cu zi. Nu vorbeşte despre iubiri perfecte, ca în poveşti, ci arătă partea nespusă şi de multe ori, cea mai grea a relaţiei”, declara Simona.

Lambrino nu este însă la prima apariţie în muzică românească. Artistul a colaborat de-a lungul anilor cu trupe ca Hara sau Talisman, iar muzica e un aspect important din viaţa lui. Simona Nae ne-a surprins vara aceasta cu videoclipul „Indian Summer”, în care a afişat un nou look.