Printul Charles, noul rege al Romaniei?!

Apropo.ro / 24.11.2011, 11:40
Printul Charles, noul rege al Romaniei?!
Publicatia Daily Mail scrie in editia online ca "Printul Charles va deveni in sfarsit Rege... al Romaniei", sugerand faptul ca acesta ar accepta sa fie incoronat in tara noastra.

Materialul din editia online a Daily Mail porneste de la speculatiile din presa si de la ideea ca este cel mai longeviv mostenitor la tronul Marii Britanii, si ca s-a cam plictisit sa ajunga la tron.

Daily Mail spune ca „este putin probabil ca Printul Charles sa fie o optiune serioasa pentru tronul Romaniei”, deoarece Regele Mihai I este inca in viata si are familie.

Publicatia britanica se bazeaza si pe faptul ca, dupa Revolutie, in Romania s-a vehiculat de mai multe ori ideea reinstaurarii monarhiei. „Dupa ce s-a aflat, dintr-un interviu publicat acum cateva saptamani, ca Printul Charles este ruda de sange cu Vlad Tepes, au aparut speculatii referitoare la numele sau”, scrie Daily Mail.

In final, Daily Mail citeaza surse din cadrul Casei Regale britanice, care spun ca speculatiile referitoare la Printul Charles si Romania sunt „ridicole”.

Citeste mai multe detalii despre noul rege al Romaniei – Printul Charles, pe Gandul.info