Printul Charles nu este tatal biologic al lui Harry?!

Apropo.ro / 02.06.2009, 12:30
Stirea ca Printul Charles nu este tatal biologic al lui Harry este in topul titlurilor din ziarele internationale.

Stirea ca Printul Charles nu este tatal biologic al lui Harry este in topul titlurilor din ziarele internationale.

Un fost angajat al Printesei Diana, mama lui Harry, a vorbit cu cel care a facut anumite investigatii pe aceasta tema, Ian (de la ianundercover.com) si i-a spus ca Familia Regala a tinut secret, in tot acest timp, adevarul despre nepotul lor. Fostul angajat, James Hewitt, sustine ca a fost si iubitul Dianei si ca el este tatal natural al baiatului. Familia princiara l-a obligat sa nu vorbeasca niciodata despre aceste lucruri cu presa, deoarece il vor distruge.

Printul Philip l-a amenintat cu moartea pe Hewitt daca va da in vileag povestea.

James spune ca este imposibil ca Printul Charles sa fie tatal lui Harry, deoarece acesta nu mai intretinea relatii sexuale cu Diana de cel putin doi ani inainte ca fiul lor sa se nasca. Insa, tot James sustine ca el si Printesa au avut intalniri de amor in toata aceasta perioada de doi ani.

James si Diana s-au intalnit in 1986, iar Harry s-a nascut in 1984. Intr-o emisiune televizata, James s-a lasat hipnotizat si le-a spus tuturor ca a intalnit-o pe Diana prin 1981 sau 1982, si de atunci timp de doi ani au fost amanti, dupa care s-a nascut si Harry.

James si Harry

james si harry

 

James Hewitt a incercat sa pastreze tacerea pentru a nu-si pune viata in pericol si nici pe a fiului sau, deoarece ar putea fi detronat.

Exista surse care acuza Familia Regala de minciuna si inselatorie si spera ca intr-o zi adevarul sa iasa la lumina.

Totusi, daca a incercat pana acum sa tina secret acest lucru, de ce a vorbit acum?

Printul Charles si Printul Harry

charles is harry