Prințul Harry a fost fotografiat gol (Poze)

Apropo.ro / 22.08.2012, 13:30
Se pare ca cea mai recentă petrecere la care a participat Prințul Harry a fost de pomină. Au ieșit la iveală fotografii cu Harry complet dezbrăcat!

Și pe când ne așteptam mai puțin să vedem „bijuteriile regale”, iată că Prințul Harry al Marii Britanii apare în câteva fotografii așa cum l-a adus pe lume mama sa.

O partidă de biliard pierdută l-a făcut pe Harry să renunțe la haine. Mai mult, el apare în imagini ținând în brațele sale princiare o tânără care este și ea goală.

Printul Harry

Imaginile au fost realizate în camera de hotel VIP a Prințului, locul unde a avut loc petrecerea alături de câteva fete abia cunoscute. Cu siguranță că printre ele se află și protagonista pictorialului.

Se vede treaba că prințului îi place să se distreze la maxim, atunci când bunica lui nu este prin preajmă. Nici nu vrem să aflăm ce a făcut regina când și-a văzut nepotul în această ipostază, dar cu siguranță nu a fost calmă.

Purtătorul de cuvânt al Casei Regale a Marii Britanii a declarat că, deocamdată, nu au nimic de comentat pe marginea acestor fotografii. Deocamdată!