Printul Harry ii „face curte” cantaretei Natalie Imbruglia

Apropo.ro / 23.02.2009, 13:57
Printul Harry are ochi numai pentru Natalie Imbruglia de cand s-au intalnit la o petrecere.

Printul Harry are ochi numai pentru Natalie Imbruglia de cand s-au intalnit la o petrecere.

Harry, 24 de ani, se pare ca mentine permanent contactul cu Imbruglia, 34 de ani. Cei doi s-au intalnit la petrecerea organizata de cantareata cu ocazia zilei sale de nastere.

Printul a fost hipnotizat de vedeta australiana, drept pentru care toata noaptea a stat in compania acesteia. Natalie a purtat o rochita extrem de sexy care a atras privirile tuturor celor prezenti (foto).

Natalie Imbruglia s-a despartit anul trecut de cel care i-a fost sot, Daniel Johns.

Sam Benson, fiul miliardarului Sir Richard, le-a facut cunostinta celor doi. Printul Harry i-a facut complimente lui Imbruglia considerand-o "sexy si fermecatoare". Ulterior prezentarilor, cei doi au realizat ca au multi prieteni comuni.

Surse apropiate Printului sustin ca el ii trimite regulat sms-uri.

prince harry natalie imbruglia

 

Prieteni de-ai cantaretei spun ca ea i-a lansat invitatia la petrecere Printului si ca a fost bucuroasa ca i-a fost acceptata. Toata noaptea cei doi au palavragit si au glumit, cu ochii celor prezenti atintiti asupra lor.

Printul Harry a venit la petrecere imbracat in chirurg.

harry chirurg

Prieteni din anturajul celor doi spun ca Harry s-a despartit de iubita sa din cauza angajamentelor militare. Sursele spun ca Printul Harry nu este genul lui Natalie, ea preferand mai degraba "cantareti de rock, nu copii la scoala".

 

Foto: www.dailymail.co.uk; smh.com.au