Prinţul Harry, mărturisiri emoţionante despre moartea mamei sale, Diana. A avut nevoie de terapie

De: Alexandra Necsoiu / 18.04.2017, 15:52
Prinţul Harry, mărturisiri emoţionante despre moartea mamei sale, Diana. A avut nevoie de terapie
Prinţul Harry a dezvăluit că s-a luptat să treacă peste trauma provocată de moartea mamei sale, prinţesa Diana, apelând în cele din urmă la consiliere, după o lungă perioadă de tumult interior.

 Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Telegraph, fratele de 32 de ani al prinţului William a declarat că a petrecut aproape 20 de ani „fără a se gândi” la moartea mamei sale.

Imagini nemaivăzute cu Harry şi William din perioada când familia lor se destrăma

Diana, prinţesă de Wales, a murit într-un accident de maşină alături de Dodi al Fayed, la Paris, în 1997, în timp ce erau urmăriţi de paparazzi pe motociclete.

Prinţul, care la acel moment avea doar 12 ani, a povestit publicaţiei că nu a reuşit să depăşească această traumă până în apropierea vârstei de 30 de ani. „Modul meu de a aborda acest subiect era să îmi bag capul în nisip, refuzând să mă gândesc vreodată la mama mea pentru că… la ce ar fi ajutat?”, a povestit prinţul.

Harry a mărturisit că şi-a suprimat emoţiile după moartea mamei sale, decizie care i-a afectat serios viaţa personală şi profesională. Fiul prinţului Charles a povestit că a apelat la un specialist după ce fratele său, prinţul William, l-a sfătuit să solicite ajutor. Într-un final, Harry a recurs la consiliere după după doi ani de „haos total”, aşa cum a explicat acesta.