Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-au logodit. Când va avea loc nunta?

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 15:06
Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-au logodit. Când va avea loc nunta?
Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle s-au logodit în Londra, luna aceasta, şi se vor căsători în primăvara anului 2018, a anunţat Palatul Kensington.

Anunţul a fost făcut la o săptămână după ce bunica prinţului Harry, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi-a sărbătorit a 70-a aniversare a căsătoriei sale.

Cei doi vor locui în Vila Nottingham din cadrul Palatului Kensington, Londra, potrivit Mediafax.

Imagini nemaivăzute cu Harry şi William din perioada când familia lor se destrăma

Harry (33) şi Meghan (36) au dezvăluit acum un an că formează un cuplu. Meghan ar putea deveni prinţesă sau i-ar putea fi oferit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry.  Meghan Markle este cunoscută pentru rolul Rachel Zane din ”Suits” şi apariţia sa în ”Şefi de coşmar”. De asemenea, este activă în zona civică prin ample campanii umanitare.Se pare că prinţul Harry şi Meghan au făcut cunoştinţă în Toronto, Canada, locul în care se filmează serialul „Suits”, când Harry se afla în vizită, în luna mai 2016, pentru a promova jocurile pentru anul 2017 ale Fundaţiei Invictus.

Regina Elisabeta şi prinţul Philip s-au declarat „încântaţi pentru cuplu şi le doresc să fie fericiţi”, a spus un purtător de cuvânt de la Buckingham.

Prinţul Charles, tatăl viitorului mire, a transmis că este „încântat să anunţe” căsătoria fiului său, adăugând că părinţii actriţei Meghan Markle şi-au dat binecuvântarea.

Şi premierul britanic Theresa May a felicitat cuplul şi le-a urat „multă fericire pe viitor”.