Printul mostenitor al Arabiei Saudite, acuzat de viol in Spania!

Apropo.ro / 15.09.2011, 09:53
Printul mostenitor al Arabiei Saudite, acuzat de viol in Spania!
Justitia spaniola a redeschis procesul in care printul mostenitor al Arabiei Saudite este acuzat de viol, o infractiune produsa in august 2008.

Alvaleed bin Talal, in varsta de 56 de ani, unul din cei mai bogati oameni ai planetei, cu o avere estimata de Forbes la 19,6 miliarde de dolari, este acuzat de un topmodel, acum in varsta de 23 de ani, ca ar fi violat-o, dupa ce in prealabil a drogat-o, in timpul unei petreceri organizate de printul saudit pe un iaht ancorat la Ibiza.

Decizia a fost luata de un tribunal din Insulele Baleare, fiind justificata de faptul ca ca judecatorul insarcinat cu acest caz in 2008, Carmen Martin Montero, nu a dispus audierea printului Alwaleed bin Talal.

Demnitarul arab a negat aceste acuzatii, prin intermediul unui comunicat oficial al Kingdom Holding Company, un fond de investitii pe care il conduce. Potrivit comunicatului, „acuzatiile sunt total nefondate, in conditiile in care Excelenta Sa nici macar nu a fost la Ibiza in acea perioada. De fapt, nu a mai fost in Spania in ultimii 10 ani. Niciodata Casa Regala ori avocatii Excelentei Sale nu au fost informati asupra exstentei acestei acuzatii”.

Surse judiciare iberice au anuntat, sub protectia anonimatului, ca instanta care a decis redeschiderea acestui caz poate a solicitat deja o marturie din partea printului arab.