Printul mostenitor Felipe de Spania va avea o a doua fetita

Apropo.ro / 29.11.2006, 09:35
Printul mostenitor Felipe de Spania va avea o a doua fetita
Printul mostenitor al Spaniei Felipe si sotia acestuia, printesa Letizia, au anuntat ca vor deveni parintii unei a doua fetite care se va naste în mai 2007, a anuntat Casa regala spaniola, transmite AFP. Medicul regal a anuntat acest lucru la doua luni dupa confirmarea sarcinii printesei

Printul mostenitor al Spaniei Felipe si sotia acestuia, printesa Letizia, au anuntat ca vor deveni parintii unei a doua fetite care se va naste în mai 2007, a anuntat Casa regala spaniola, transmite AFP.

Medicul regal a anuntat acest lucru la doua luni dupa confirmarea sarcinii printesei Letizia, a indicat o sursa de la Casa regala.

Letizia Ortiz si Felipe de Bourbon mai au o fetita, Leonor, nascuta pe 31 octombrie 2005. Primul copil al printesei si al mostenitorului tronului Spaniei este a doua în ordinea succesiunii la tron, dupa tatal sau.

Felipe de Bourbon, în vârsta de 38 de ani, este cel de-al treilea copil al regelui Spaniei Juan Carlos.

Printul Felipe s-a casatorit, în mai 2004, cu Letizia Ortiz, în vârsta de 34 de ani, o jurnalista de televiziune, divortata, originara din Oviedo, în regiunea Asturiei.

Mediafax