Printul William, cea mai influenta personalitate a anului 2011

Apropo.ro / 25.10.2011, 10:02
Printul William, cea mai influenta personalitate a anului 2011
Printul William al Marii Britanii a fost desemnat "cea mai influenta personalitate a anului 2011" in cadrul unui sondaj Askmen.com.

Publicatia online Askmen.com din Statele Unite ale Americii l-a desemnat pe Printul William drept cel mai influent barbat al anului 2011.

Fiul cel mare al printului Charles si al printesei Dianei a fost ales de majoritatea respondentilor in cadrul unui sondaj la care au votat circa 200.000 de persoane.

Printul William ii devanseaza in clasament pe premierul britanic, David Cameron, pe co-fondatorul Apple, Steve Jobs, pe presedintele SUA, Barack Obama, pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si pe cantaretul Justin Bieber, potrivit sursei citate.

Potrivit sondajului, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 29 de ani, a imbunatatit imaginea familiei regale britanice odata cu mediatizarea nuntii sale din acest an.

Kate Middleton si Printul William

Urmatorul clasat in topul „celor mai influenti barbati” este DJ-ul francez David Guetta, urmat de fotbalistul Cristiano Ronaldo. Pe locul patru se plaseaza ziaristul Piers Morgan si presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Fondatorul celei mai cunoscute retele de socializare, Mark Zuckerberg ocupa locul al cincilea, iar Steve Jobs, fost CEO Apple, se situeaza pe pozitia a sasea.

Urmatorii doi in Top 49 sunt actorul Charlie Sheen , fostul protagonist din „Doi barbati si jumatate”, si omul de afaceri britanic Alan Sugar.

Printul William s-a casatorit in acest an, pe 29 aprilie, cu Katherine Mddleton, in cadrul unui eveniment grandios, catalogat drept „nunta regala a secolului”.