Prințul William își va duce iubita în Scoția, de Sf. Valentin

Apropo.ro / 08.02.2006, 10:11
Prințul William își va duce iubita în Scoția, de Sf. Valentin
Prințul William intenționeaza sa petreaca Ziua Îndragostiților împreuna cu iubita lui, Kate Middleton, într-o casa de țara izolata, din Scoția, potrivit ediției electronice a cotidianului Daily Mirror. Zilele acelui weekend vor fi primele pe care cei doi le vor

Prințul William intenționeaza sa petreaca Ziua Îndragostiților împreuna cu iubita lui, Kate Middleton, într-o casa de țara izolata, din Scoția, potrivit ediției electronice a cotidianului Daily Mirror.

Zilele acelui weekend vor fi primele pe care cei doi le vor petrece împreuna de când și-a început prințul instrucția la Academia Sandhurst. Prințul o va lua pe Kate din Londra, pentru a o duce la casuța de la marginea proprietații reginei, de la Balmoral.

Prințului, în vârsta de 23 de ani, i-a fost interzis sa o vada pe Kate (24 de ani) în timpul primei perioade de instrucție de la Academie, care a început pe 8 ianuarie. William a primit casa cu trei dormitoare, numita Tam-na- Ghar, de la strabunica lui, Regina Mama, cu puțin înainte ca aceasta sa moara.

William și Kate au stat în aceasta casa de multe ori, de-a lungul legaturii lor care a început în 2001. Kate a fost acceptata în mod oficial de regina Elisabeta a II-a, vara trecuta. Ea a fost invitata atunci, pentru prima data, la o cina gazduita de regina și de Ducele de Edinburgh, la Balmoral.

Prințul Chrales s-a îndragostit acum 40 de ani de Birkhall, castelul de pe domeniul de la Balmoral, pe care bunica lui i l-a lasat moștenire. Prințul de Wales se simte în largul lui în împrejurimile castelului și iese chiar la cumparaturi împreuna cu Camilla, în satul din apropiere, Ballater. William prefera și el domeniul pentru ca i se pare ca are mai multa intimitate în aceasta zona.
Mediafax