Printul William repetent la cursul de stil

Apropo.ro / 02.04.2008, 16:04
Printul William repetent la cursul de stil
Printul William al Marii Britanii are de lucrat la capitolul stil, el ocupa locul 16 in topul celor mai prost imbracati barbati din UK.

Se pare ca Printul William al Marii Britanii mai are de lucrat la capitolul stil. Acesta, spre deosebire de tatal si fratele sau, a ocupat locul 16 in topul celor mai prost imbracati barbati din UK.

Ceilalti membri ai familiei regale, printul Charles, mezinul Hanrry si chiar bunicul Philip se afla in tabara adversa, in topul celor mai bine imbracati barbati.

Topul a fost realizat de revista pentru barbati GQ, iar Daniel Craig, cel care interpretaza rolul lui Bond, James Bond, in Casino Royal a fost numit pentru a doua oara consecutiv “cel mai bine imbracat barbat al Marii Britanii”.

Agentului 007 i s-au alaturat in top alte staruri ale Hollywood-ului: Daniel Day Lewis, James McAvoy si Jude Law.

Daca primul ministru Gordon Brown figureaza al treilea pe lista celor fara gust, opozitia sta bine la capitolul stil si liderul conservatorilor David Cameron este numarul opt in topul stilatilor pentru a treia oara la rand.

Si pentru ca topul sa fie complet, din el nu putea sa lipseasca David Beckham care a ocupat locul sase datorita bunului gust de care da dovada cu fiecare aparitie. Beckham s-a aflat in fruntea clasamentului in 2002, 2003 si 2004 dar a pierdut aceasta pozitie in 2005 in favoarea fotbalistului Rio Ferdinand.

Lewis Hamilton, starul de formula unu este new entry in lista celor mai bine imbracati.