Priscilla Presley, adevărul despre moartea lui Elvis: „M-am săturat de viaţa asta…”

De: Cristiana Trifu / 10.04.2018, 13:45
Priscilla Presley, adevărul despre moartea lui Elvis:
Elvis a întâlnit-o pe Priscilla pe 13 septembrie 1959 şi s-a îndrăgostit de ea în ciuda diferenţei mari de vârstă dintre ei.

După Craciunul din 1966, Elvis a cerut-o de soţie. Pe 1 mai 1967 cei doi s-au căsătorit la hotelul Aladdin din Las Vegas. Festivitatea a fost secretă şi a durat numai 8 minute.
La putin timp Priscilla a anunţat că este însărcinată, iar pe 1 februarie 1968 s-a născut fata lor, Lisa Marie Presley. Din cauza neînţelegerilor, cei doi au decis să divorţeze pe 26 iulie 1972 iar de atunci Priscilla nu s-a mai căsătorit niciodată, cu toate că a avut mai multe relaţii serioase de-a lungul vremii.

Priscilla Presley (Priscilla Ann Wagner) s-a născut pe 24 mai 1945. Ea a fost soţia lui Elvis Presley timp de 5 ani (1967 – 1973) şi este mama singurului copil al Regelui, Lisa Marie Presley. 

După 41 de ani, Priscilla a spus adevărul despre moartea lui Elvis Presley. Elvis Presley a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui atac de cord provocat de o supradoză.

Însă fosta soţie a superstarului are o ipoteză puţin diferită. Elvis Presley s-ar fi sinucis. Priscilla susţine ca soţul ei ar fi lăsat două bilete de adio, înainte de a ingera o cantitate mare de droguri. Mărturia şocantă a venit la doar câteva luni de la descoperirea a două presupuse scrisori de adio din partea Regelui. În una dintre scrisorile descoperite destinate prietenului şi managerului lui Elvis, starul scria „M-am săturat de viaţa asta, am nevoie de o odihnă lungă”.