Prison Break sezonul 6: Se întâmplă?

De: Andra Voiculescu / 11.05.2020, 13:12
Prison Break sezonul 6: Se întâmplă?
Fanii se așteptau ca Prison Break Sezonul 6 să aibă premiera în 2020, dar izbucnirea Covid-19 a spulberat industria mondială a divertismentului cu pierderi de miliarde de dolari. Cu toate acestea, actorii Prison Break continuă să încurajeze fanii și să asigure că al șaselea sezon va reveni pe micile ecrane în viitor.

Anul 2019 a adus câteva update-uri inspiratoare cu privire la realizarea sezonului 6 Prison Break, iar fanii au trăit cu speranța că seria creată de Paul Scheuring poate reveni. La începutul acestui an, Wentworth Miller, care a jucat rolul lui Michael Scofield în toate sezoanele, a postat pe Instagram, o întrebare a unui fan, unde a răspuns că „Sezonul 6 este puțin probabil să revină în 2020″.

În ciuda mesajului său pe Instagram, însă, s-au înregistrat unele progrese și exista posibilitatea să se reia seria în 2020. Însă situația globală actuală cauzată de pandemia de coronavirus a avut un impact puternic asupra producției sezonului 6.

Recent, Dominic Purcell, interpretul personajului Lincoln Burrows, a postat un mic clip pe Instagram cu #prisonbreak6. De asemenea, el a folosit cuvântul „răbdare”, ceea ce înseamnă că le-a sugerat iubitorilor serialului să aibă răbdare și (cu răbdare) să aștepte sezonul 6.

Nimic nu s-a materializat și se pare că fuziunea Disney-FOX a dezavuat orice plan de a readuce serialul înapoi. Apoi, Purcell a postat pe Instagram dezvăluind că are o „rezolvare fermă” pentru a aduce al șaselea sezon fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I get smashed with „when is #prisonbreak 6 happening”. What I can promise is this. We are all in agreement that if the story is worthy it will get made. Now with the horror of this #virus the calamity of it all drills inside me a new focus a steely resolve with PRISON BREAK 6- I”m very optimistic with #socialdistancing and a fierce adherence to expert opinion on how to beat this catastrophic unprecedented event, we all as one will be victorious over #coronavirus — corporations such as #netflix are desperate for content. The biggest gift all #artists #atheletes etc can give to you the people is entertainment so let”s get our fuckin lives back listen to the experts! I won”t comment on pb 6 until it is time. Be safe. Be smart. Be vigilant. Yours truly Dom.

A post shared by Dominic Haakon Myrtved Purcell (@dominicpurcell) on

>, a spus Purcell pe Instagram. „Acum, cu groaza acestui #virus, calamitatea acestuia, toate exercițiile din interiorul meu se concentrează pe o soluție fermă cu PRISON BREAK 6. Sunt foarte optimist în ceea ce privește #distanțareasocială și o respectare aprigă a opiniei experților cu privire la modul de a învinge această catastrofă fără precedent. Noi, ca unul, vom fi învingători față de #coronavirus – corporații precum #netflix sunt disperate de conținut”, a continuat el.

„Cel mai mare cadou pe care  îl pot oferi oamenilor #artiștii #atleții etc, este divertismentul, așa că haideți să ne luăm viețile viețile înapoi, să ascultăm experții! Nu voi comenta la pb 6 până nu va fi timpul. Fii în siguranță. Fii inteligent. Fii vigilent. Al tău cu adevărat Dom.”

Apoi, pe 23 aprilie, actorul în vârstă de 50 de ani, Dominic Purcell a transmis scuze către fanii săi pe Instagram pentru faptul că a îmbătrânit. El a postat o imagine cu un text al unui fan care scria: „Chiar dacă ești bătrân, încă te iubesc și cred că ești un tip nebun în Prison Break, te respect mult pentru că l-ai jucat pe Lincoln atât de uimitor și pentru că ai făcut să îmi placă cu adevărat acest personaj.” El și-a intitulat imaginea: „Îmi cer sincer scuze că am îmbătrânit. Nu știu cum să mă opresc.”

 

A venit apoi rândul lui Sarah Wayne Callies. Fanii se întreabă dacă va fi prezentă în sezonul 6 Prison Break, după postarea ei recentă de pe Instagram de duminica trecută, 3 mai, cand Sarah Wayne Callies (care a interpretat rolul lui Sara Tancredi în Prison Break) le-a urat fanilor „Happy Sunday” prin încărcarea unei frumoase fotografii a personajului ei Sara cu Michael Scofield (interpretat de Wentworth Miller) și a copilului lor nou-născut .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy sunday ☀️

A post shared by Sarah Wayne Callies (@sarahwaynecallies) on

Iubitorii serialului și fanii ei au început instantaneu să-i inunde contul cu comentarii. Mulți au început să se întrebe dacă frumoasa actriță, în vârstă de 42 de ani, are informații legate de sezonul 6.
Prison Break Sezonul 6 nu are o dată oficială de lansare. Seria a fost lansată inițial în 2005-2009 și a fost anulată după al patrulea sezon. Cu toate acestea, Fox a readus serialul în 2017 pentru un sezon cu nouă părți și s-a vorbit atunci că va reveni cu mai multe.

Sursa foto: HEPTA
 

Vezi și:

Wentworth Miller Actor | Producător | Scriitor

PRISON BREAK Season 5 TRAILER (2017) Fox Series