PRM incepe demersuri pentru demiterea lui Basescu

Apropo.ro / 07.12.2007, 13:24
PRM incepe demersuri pentru demiterea lui Basescu
Secretarul general al PRM a anuntat ca saptamana viitoare vor fi initiate demersuri pentru demiterea din functie a presedintelui Traian Basescu

Secretarul general al PRM Gheorghe Funar a anuntat, vineri, la Cluj, ca saptamana viitoare vor fi initiate demersuri pentru demiterea din functie a presedintelui Traian Basescu, pe care-l acuza de inalta tradare, iar in acest sens PRM va convoca o sedinta reunita a Camerelor Parlamentului.

Funar a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca motivele demersului PRM sunt legate de “actiunile UDMR si Ungariei, care vizeaza dezmembrarea teritoriala a Romaniei” si de faptul ca presedintele nu a intervenit pentru a le opri, "asistand pasiv la initierea lor", transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Fata de aceste actiuni nu a avut nicio reactie, nu l-ati auzit niciodata abordand aceasta tema. De asemenea, a tratat cu indiferenta sesizarile referitoare la faptul ca membrii UDMR au incalcat in nenumarate randuri ordinea constitutionala si legea sigurantei nationale”, a spus Funar.

Â