PRO CINEMA – Născut Învingător

Apropo.ro / 13.04.2009, 00:00
PRO CINEMA - Născut Învingător
Pe 19 aprilie 2004, cînd PRO CINEMA şi-a invitat pentru prima dată telespectatorii în fascinanta lume a filmului, a făcut totodată şi o promisiune – PRO CINEMA te prinde! – iar acest lucru a fost confirmat an de an.

Încă de la lansare, PRO CINEMA a fost lider absolut pe piaţa canalelor de film din România. Timp de cinci ani, PRO CINEMA şi-a consolidat această poziţie, reuşind să deţină aproape jumătate din cota de piaţă pe nişa canalelor de film. Astfel, conform GFK România şi TNS AGB International, din 19 aprilie 2004 şi pînă pe 31 martie 2009, PRO CINEMA şi-a “adjudecat” o cotă de piaţă de 53% din nişa canalelor de film. Anul trecut, PRO CINEMA a reuşit să se distanţeze în mod clar faţă de competitorii săi, obţinînd o valoare a cotei de piaţă dublă faţă de Hallmark şi AXN, conform datelor furnizate de GFK România.


Weekend de 5 stele pentru 5 ani
PRO CINEMA

Pe 17 aprilie, în ziua filmului românesc, “Brigada Diverse intră în acţiune”, iar apoi Fata de 10 pregăteşte telespectatorilor o nouă premieră la televiziunile comerciale, ”Legături bolnăvicioase”, în regia lui Tudor Giurgiu. Pe 18 aprilie, Jim Carey este, în ziua comediei, “Tipu’ de la cablu”, iar Guy Ritchie intră în scenă cu ”Jocuri, poturi şi focuri de armă”. ”Filmul cinsteşte locul” pe 19 aprilie, în ziua dedicată acţiunii şi, totodată, ziua în care PRO CINEMA împlineşte cinci ani. ”Supra­vieţuitorul” Bruce Willis face ceea ce ştie el mai bine – salvează lumea de la dezastru. Sărbătoarea PRO CINEMA se încheie cu un superfilm de acţiune, ”Matrix: Revoluţii”.


Superconcurs
pentru cei mai fideli telespectatori

Zilele de sărbătoare ascund o surpriză pentru telespectatorii fideli. Astfel, în filmele difuzate de la 20.00 şi 22.00 din perioada 15 – 19 aprilie, vor apărea cîteva cuvinte-cheie, care vor putea forma la final o propoziţie. Cei care vor descoperi propoziţia corectă şi o vor posta pe site-ul www.procinema.ro în perioada 20 – 23 aprilie vor intra în concurs, avînd astfel şansa ca pe 24 aprilie să cîştige o excursie de cinci stele pentru cinci persoane, la Barcelona.