Pro TV a deschis înscrierile pentru un nou sezon „Imperiul Leilor”

De: Ana Obretin / 13.10.2021, 15:36
Pro TV a deschis înscrierile pentru un nou sezon

Tinerii antreprenori care vor să-și vadă visul cu ochii sunt așteptați în „Imperiul Leilor”, emisiunea care va avea un nou sezon la Pro TV.

Creatori, inventatori sau antreprenori, tineri pasionați și cu viziune, pot ajunge să negocieze finanțarea vieții lor în cel de-al treilea sezon al show-ului. Înscrierile sunt deschise pe site-ul imperiulleilor.protv.ro., potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Cei mai de succes lideri de business din România vor intra în „Imperiul leilor” pentru a inspira și susține, din nou, idei și afaceri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

În cel de-al doilea sezon al show-ului „Imperiul Leilor”, au fost prezentate afaceri spectaculoase, proiecte pentru o lume mai bună, au fost descoperiți copii geniali, tineri care au oferit adevărate lecții de viață. Peste 100 de antreprenori au primit șansa de a-și prezenta afacerea în fața leilor, iar 54 dintre ei au reușit să-i îmblânzească și să le devină parteneri.

CITEȘTE ȘI: Meciul România – Armenia, transmis de Pro TV, a fost lider absolut de audiență

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, noii jurați la „Masterchef”, la Pro

Chef Alex Petricean este noul prezentator „ShARE in bucate” de pe Pro TV Plus

Foto: Pro TV