PRO TV aduce, la începutul anului 2016, serialul Deschide ochii

De: Nicoleta Nicolae / 21.12.2015, 10:10
PRO TV aduce, la începutul anului 2016, serialul Deschide ochii
PRO TV aduce, în premieră, producţia românească Deschide ochii, care le va spune telespectatorilor povestea unui avocat nevăzător, a cazurilor din instanţă şi a încurcăturilor din vieţile personale ale personajelor principale.

Într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare, doar el, un orb, poate privi dincolo de aparenţe. Serialul, difuzat la începutul anului viitor de PRO TV, aduce o distribuţie impresionantă, într-o acţiune care pune accentul pe justiţie, adevăr, dreptate, răzbunare şi lege. Deschide ochii este un serial poliţist şi urmăreşte aventurile şi intrigile specifice fiecărui caz în instanţă.

 

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist şi surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma justiţia e oarbă. Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, şmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu îşi va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariţia unei stagiare la cabinet va complica lucrurile. Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadir, are toate calităţile: este atrăgătoare, descurcăreaţă şi isteaţă. Comisarul de poliţie (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) şi secretara (Luminiţa Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial. Din distribuţie mai fac parte şi Andreea Vasile şi Sergiu Costache.

 

Deschide ochii este realizat în regia lui Iura Luncaşu, în anul 2013. “Deschide ochii este un proiect premium, mare şi un pas important pentru PRO TV, pornind de la distribuţie şi povestea îndrăzneaţă. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocaţii trebuie să le descifreze într-o manieră proprie.”, a declarat Iura Luncaşu.