PRO TV anunță startul filmărilor pentru un nou serial, „Clanul”, în această toamnă

De: Ana Obretin / 16.06.2022, 14:39
PRO TV anunță startul filmărilor pentru un nou serial,

PRO TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial.

„Clanul” este formatul care îi va face pe cei de acasă să-și dorească să nu piardă niciun moment, savurând la intensitate maximă fiecare secundă de tensiune și fiecare aventură a celor care le vor deveni personaje favorite, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Bazat pe formatul „Icerde”, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, „Clanul” reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău.

Cu o distribuție de actori celebri, cu experiență, și din tânăra generație, dar și cu apariții surpriză, „Clanul” va oferi o experiență totală telespectatorilor prin calitate cinematică și scenele de acțiune incredibile, care vor putea fi văzute în premieră în România, informeaz[ televiziunea.

Despre noul serial, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV spune: ”Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă. O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența CLANUL. Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”.

Păstrând misterul despre povestea pe care cei de acasă o vor putea vedea în curând, dar încântat după startul filmărilor, Anghel Damian, Creative Producer declară: ”După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, “Clanul” va fi cea mai puternică adicție de pe TV.”.

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Foto: Pro TV