Pro TV pregătește PROTEVELION, cu vedete ale postului, dar și artiști îndrăgiți

De: Ana Obretin / 06.12.2021, 17:46
Pro TV pregătește PROTEVELION, cu vedete ale postului, dar și artiști îndrăgiți

Pro TV pregătește PROTEVELION, cu vedete ale postului, dar și artiști îndrăgiți.

„Începutul anului 2022 va putea fi celebrat alături de cele mai tari vedete din România și va aduce momente de neuitat care vor aduce zâmbetul pe buze tuturor telespectatorilor”, transmite Pro TV într-un comunicat remis Apropo.

Gazdele revelionului vor fi actorul Pavel Bartoș, prezentator al mai multor emisiuni PRO TV, și cântăreața Raluka, jurată a show-ului „SuperStar România”.

Pe parcursul orelor de distracție, pe scenă vor urca vedete cunoscute care au pregătit momente neașteptate. Printre acestea se vor afla atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști extrem de iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții.

Filmările sunt deja în toi, membrii echipei de producție pregătind, într-un cadru special, surprize pentru cei de pe scenă și pentru cei de acasă. „Nu ratați ocazia și fiți cu ochii pe conturile sociale ale vedetelor pentru a vedea primele imagini de la filmări! În plus, în doar câteva zile, pe protvplus.ro vor apărea o serie de interviuri exclusive cu cei care vor participa la show-ul maraton. Petrecerea va avea o miză de neratat și un premiu care va acompania întreaga experiență. Nu ratați detaliile care vor apărea în perioada următoare”, se arată în același comunicat.

CITEȘTE ȘI: Comedia de sărbători este în fiecare sâmbătă la PRO TV: „Greu ucis” și „Las Fierbinți”

Foto: Pro TV