PRO TV pune ”Pariu cu viaţa” şi în 2012!

De: Cătălina Matei / 08.11.2011, 11:08
PRO TV pune ”Pariu cu viaţa” şi în 2012!
“Pariu cu viaţa”, serialul pentru toată familia, lider incontestabil de audienţă încă de la lansare, pregăteşte pentru fani sezonul 2, care va debuta la PRO TV în 2012.

Răsturnări de situaţie, comedie, dragoste, multă muzică, toate acestea se vor regăsi în doze care vor tăia respiraţia fanilor.
Astfel, începe numărătoarea inversă! Mai sunt patru episoade până la finalul primului sezon din „Pariu cu viaţa„. „Foarte mulţi fani de pe Facebook sau de pe blog ne întreabă ce se întâmplă cu Ioana după ce a intrat în stop cardiac. Mulţi ne întreabă ce surprize le-au mai pregătit scenaristele. Tot ce pot să vă spun este că merită să fiţi alături de noi în fiecare luni. O să fie memorabil!”, mărturiseşte Alina Eremia.

Actorii din „Pariu cu viaţa” vor petrece sărbătorile de iarnă alături de telespectatorii PRO TV, cu care îşi vor da întâlnire în săptămâna Crăciunului într-un episod special plin de magie, muzică şi miracole. Tinerii din LaLa Band se pregătesc încă de pe acum să intre în spiritul sărbătorilor. Trupa va scoate împreună cu MediaPro Music primul său album, unul special de Crăciun, la care lucrează ore întregi în studioul de înregistrări al lui Ionuţ Radu.

Pariu cu viaţa se difuzează luni, la PRO TV.