PRO TV şi o grilă de toamnă “Jos pălăria!”

Apropo.ro / 07.09.2009, 00:00
PRO TV şi o grilă de toamnă “Jos pălăria!”
Din 7 septembrie, Happy Hour va reveni cu un Măruţă neobosit, pus pe şotii şi atent la tot ce se întîmplă în lumea mondenă a României.

Alte două proiecte importante ale grilei sînt lung-metrajul “State de România – Student la Sorbona” şi serialul de comedie “State de România”, care vor fi difuzate în această toamnă la PRO TV. Producţiile se remarcă printr-o distribuţie de prestigiu, umor de calitate şi, nu în ultimul rînd, prin resursele investite.

Din toamnă, grupul Divertis se va regăsi în grila de programe a PRO TV. În prima oră de program, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu îşi vor face de cap cu umorul, iar Ioan Gyuri Pascu va avea în cadrul programului o rubrică permanentă.

În a doua oră de program Divertis, Toni Grecu va evolua alături de Dragoş Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Aniela Petreanu.

Noul sezon Frumuseţe pe muchie de cuţit va aduce în faţa telespectatorilor alte cazuri tulburătoare de viaţă, oameni pen­tru care operaţiile estetice sînt şansa la o existenţă liniştită şi neumbrită.

În cadrul emisiunii Ce se întîmplă, doctore?, Oana Cuzino va vorbi despre cele mai inovatoare terapii şi metode prin care telespectatorii pot învăţa cum să scape de stres, cum să-şi păstreze locul de muncă, cum să se joace, cum să întîrzie îmbătrînirea, cum să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală, cum să adopte cele mai trendy diete.

Toamna va fi şi momentul reîntîlnirii cu noile sezoane ale emisiunilor Apropo TV şi Jugaru Shukaru.

Prin intermediul unor story-uri inedite, construite într-un stil jurnalistic impecabil de către cei mai buni corespondenţi de ştiri din România, PRO TV va spune din nou România, te iubesc!. Microbiştii vor fi şi ei răsfăţaţi din toamnă la PRO TV, cu meciuri din Europa League şi Cupa României. Oferta de filme bune include “Superman Returns”, “Happy Feat”, “V from Ven­detta”, “Firewall” sau “Bee Movie”, iar sezoane noi din “Supernatural”, “CSI: New York”, “Gossip Girl”, precum şi noul serial “The Mentalist – În mintea criminalului” vor face românii să spună “Jos pălăria!”.

Pentru al optulea sezon, ringul visurilor de la Dansez pentru tine se deschide. Cea mai urmărită emisiune de divertisment din România din ultimii patru ani revine la PRO TV, prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vîntur, cu un juriu intransigent, dar cuceritor, cu vedete îndrăgite, cu costume demne de poveste şi cu muzica live asigurată de orchestra lui Petre Geambaşu.

Filmul românesc de televiziune va fi din nou la loc de cinste la PRO TV. Pe lîngă lung-metrajul “State de România – Student la Sorbona”, telespectatorii se vor delecta cu filme de calitate, produse de Media ProPictures, cum sînt “Contratimp 2” şi “Ho Ho Ho”.