PRO TV va face un reality show cu vedete în Africa de Sud

De: Cătălina Matei / 08.12.2014, 15:31
PRO TV va face un reality show cu vedete în Africa de Sud
Se pare că PRO TV a achiziţionat un nou format internaţional, “I’m a celebrity, Get me out of here”, iar filmările vor avea loc în Africa de Sud.

Potrivit paginademedia.ro, PRO TV va filma o emisiune în Africa de Sud. Este vorba despre varianta românească a formatului internaţional “I’m a celebrity, Get me out of here”. Se pare că postul de televiziune a discutat deja cu mai multe vedete care ar urma să participe la viitorul show de televiziune.

“I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” este un format britanic în care participă vedete care trebuie să supravieţuiască în condiţii dificile.

Emisiunea a fost produsă iniţial de ITV în 2002 şi a ajuns la sezonul cu numărul 14. Producţia a ajuns în Statele Unite un an mai târziu, la postul ABC, care a avut un singur sezon. În 2009, emisiunea a fost reluată de NBC tot pentru un sezon.

Vedetele care particip[ la acest reality show lasă în urmă viaţa lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, şerpi şi păienjeni. Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul sms-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câştigător este proclamat Regele/Regina junglei.