Pro Video lanseaza DVD-uri in format BLU-RAY!

De: Dragos Tanase / 17.10.2008, 12:14
Pro Video aduce cele mai bune filme, in format Blu-ray, din luna noiembrie, si lanseaza "Supravietuitorul" pe DVD!

Pro Video aduce, din luna noiembrie, cele mai bune filme, ale ultimilor ani, in format Blu-ray si te invita sa faci diferenta intre a privi si a trai cu adevarat filmele tale preferate.

Imaginea, sunetul de inalta definitie (HD) si elementele create cu ajutorul celor mai avansate tehnologii sunt doar o parte din atuurile filmelor Blu-ray.

Cu pana la sase ori mai mult spatiu, detaliu si calitate a imaginii, fata de formatele obisnuite, filmele Blu-ray reusesc sa iti capteze atentia, fiind parte a unei tehnologii de ultima generatie.

Capacitatea de stocare foarte mare a formatelor Blu-ray permite un continut cat mai vast si diversificat, precum filme cu final alternativ, elemente bonus cu trailere, making of si comentarii ale regizorului si actorilor, toate pe acelasi disc, la un nivel surprinzator.

Filme precum „Legenda vie”; „300, Eroii de la Termopile”; „10,000 I.Chr.”; „Beowulf”, dar si cunoscuta serie „Harry Potter”, toate vor putea fi gasite in format Blu-ray din luna noiembrie, la un pret recomandat de 99,9 lei.

Filmele Blu-ray, lansate de Pro Video, vor putea fi achizitionate din marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara.

Coperta filmului Legenda vie (DVD)

"Supravietuitorul" Sergiu Nicolaescu intra in istorie si pe DVD

Titlul original: Supravietuitorul

Regie: Sergiu Nicolaescu, Vladimir Gaitan, Jean Constantin, George Mihaita, Ion Dichiseanu, Petr Falc

Distributie: Sergiu Nicolaescu

Gen: Actiune/ Aventura/ Drama

An de productie: 2008

Pret recomandat: 39,9 Ron

 

 

Dupa ani grei de inchisoare politica, fostul Comisar intra intr-un circuit international de jocuri de ruleta ruseasca organizate clandestin pentru o elita amatoare de spectacole extreme.

La sfarsitul anilor ’70, soarta il aduce pe Moldovan intr-un oras din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg, o veche cunostinta din tinerete, patroneaza o varianta “imbunatatita” a acestui joc: ruleta ruseasca incrucisata, in care doi oponenti trag unul in altul.

Atractia spectacolului este confruntarea dintre Moldovan si fostul lui prieten, Cristian Vasile, ambii veterani ai nemilosului joc. Treptat, Comisarul intalneste numeroase alte figuri familiare – atat inamici, cat si prieteni, iar reintalnirea cu acestia ii prilejuieste rememorerea unor episoade din viata: pe unele incerca sa le uite, iar altora abia acum le descopera adevarata fata.

Afisul filmului

Cum ti se pare tehnologia Blu-Ray? Dar filmul "Supravietuitorul"? Comenteaza aici!